top of page
photo-1598616068517-c75ad397a436.jpg

OM SICOMA

Sicoma är en av marknadens största grossister av naturfibermattor, både för privata hem och offentliga miljöer. Varumärket har många års erfarenhet och kunskap inom naturfibermattor och vi står för en unik kvalitetskänsla och service som sträcker sig hela vägen från första kontakten till att mattan är levererad.

Sicoma har ett noga utvalt sortiment, handplockat från branschens bästa producenter. Vi har känsla för strömningar och nya krav. Därför är vi också snabba när det gäller trender och nya idéer – även om klassikerna alltid bildar en stabil grund.
Sicoma har lager i Lund och kan leverera de flesta kvaliteter och mängder omgående.


Här på sidan finner du Sicomas hela sortiment. Önskar du prover eller vill ha experthjälp för att välja rätt naturfibermattor för olika miljöer så är det bara att kontakta oss! 

provlåda.png

Utvalda mattor för dig som arkitekt och inredare

 

Sicoma har ett noga utvalt sortiment, handplockat från branschens bästa producenter. Vi har känsla för strömningar och nya krav. Därför är vi också snabba när det gäller trender och nya idéer – även om klassikerna alltid bildar en stabil grund. Sicoma har lager i Lund och kan leverera de flesta kvaliteter och mängder omgående.

 

Är du arkitekt eller inredningsarkitekt och önskar prover? Eller önskar du experthjälp för att välja rätt naturfibermattor för olika miljöer och ändamål? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.

tamino181-ocean-mr.jpg

Nyhetsbrev
Följ oss och vårt arbete. Välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

bottom of page