top of page
för webb.jpg

Sonsa Business Holding AB (SONSAB) förvärvar Sicoma Floor AB

En ny tid väntar,

Bästa kunder - tänk vad fort tiden går när man har roligt! I snart 20 år har jag arbetat med varumärket Sicoma. Idag är jag mer än stolt över Sicoma som har vuxit från det lilla företaget till att idag vara en av Nordens mest eftertraktade leverantör av naturfibermattor.

När åren går blir det naturligt att tänka på hur företaget kan fortsätta att växa och jag har därför valt att sälja Sicoma. Sonsa Business Holding AB (SONSAB) har förvärvat Sicoma Floor AB och övertaget sker den 1:e juli 2024.

Det känns spännande att vi nu ska ingå i en större helhet med stora framtidsplaner. Att sälja till SONSAB känns tryggt, då Sicoma hamnar i händerna på ett bolag som satsar på att skapa en hållbar helhet, där våra produkter får en naturlig position och en fin möjlighet att utvecklas i det totala erbjudande som SONSAB har.

Ulric Wilhelmsson som är koncernchef på SONSAB säger så här. ”Förvärvet passar väldigt bra in i den satsning som vi gör i Malmö där vi bygger upp ett bemannat designcenter för kunder, leverantörer och arkitekter med 700 kvadratmeter fyllt med spännande material med allt från massivträ, ljudabsorberande skivor, inredningsdekorer till kakel och klinker, kompositmaterial och att få in mattor i erbjudandet gör oss än mer kompletta i vårt erbjudande”.

 

För att ni ska få en inblick i vad som kommer att hända kommer vi att informera er kontinuerligt via e-post, hemsidan och i social media.

Följ oss för att ta del av nyheter och spännande framtidsplaner.

 

Undertecknat 

 

Mats Persson

Nyhetsbrev
Följ oss och vårt arbete. Välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

bottom of page